تاریخ : شنبه 6 ارديبهشت 1399
کد 734

بررسی مسائل و مشکلات صنایع لبنی در اتاق تبریز

انجمن صنایع غذایی بهداشتی و داوریی استان در خصوص بررسی مسائل و مشکلات پیش روی صنایع لبنی و در راستای هماهنگی بیشتر در حل مسائل و مشکلات این حوزه و ارائه محصولات کیفی به مردم در محل اتاق تبریز تشکیل جلسه داد.
 یوسف دهقان زاده عضو انجمن صنایع غذایی، بهداشتی و داوریی استان و مسئول خوشه لبنیات استان با قدردانی از تلاش های فعالان حوزه صنایع غذایی و لبنی که سلامت شهروندان را به عنوان اولویت کاری شرکت های خود برگزیده اند در خصوص مسائل و مشکلات شرکت های فعال دراین حوزه گفت: تقویت انجمن صنایع غذایی و خوشه لبنی می تواند کمک شایانی به فعالان این حوزه در ارائه خدمت به مردم باشد. 

در این جلسه که با حضور مدیران شرکت های شیر پگاه استان آذربایجان شرقی، عشایربناب، آذر نوش شرق، اطمینان، بستی جاوید، بستنی لاله زار، سوت ایچ، بستنی حیدر بابا، بستنی دوستی، پنیر سازی تبریز( ناملی ) تشکیل گردید؛ مدیران این شرکت به مشکلات و مسائل موجود پرداختند و همکاری و هم افزایی شرکت های لبنی را مهمترین راه کار حل مسائل و مشکلات این حوزه خواندند. 

هماهنگی بیشتر این شرکت ها در تعیین قیمت تمام شده محصولات و خرید شیر مورد نیاز این شرکت ها، تاسیس شرکت بازرگانی برای تامین نیازهای مورد نیاز با قیمت های مناسب، ایجاد فروشگاه های زنجیره ای برای عرضه مستقیم و کیفی محصولات به مردم ، هماهنگی با سازمان ها و ارگان های مرتبط با سلامت غذایی مردم همچون: سازمان بهداشت، دامپزشکی، صدا و سیما و مکاتبه با این سازمان ها در جهت حمایت از شرکت های حوزه صنایع غذایی و لبنی استان از جمله مباحث طرح شده در این جلسه بود.