تاریخ : دوشنبه 18 اسفند 1404
کد 6819

تعهدات ناشی از مصوبات کارگروه تسهیل مربوط به اسفندماه به اردیبهشت موکول شد

با توجه به شرایط فعلی کشور و جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه کشورمان، مقرر شد تمامی تعهدات ناشی از مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان به اسفند ۱۴۰۴ به پایان اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۵ موکول شود.
 
 مقرر شد کلیه بانک‌های دولتی و خصوصی تعهدات مربوط به LC داخلی پرداخت شده را تا مایان اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۵ به صورت خودکار تمدید کنند.
 
 شورای هماهنگی بانک‌های استان و سرپرستی بانک‌های استان پیگیری کنند کلیه تسهیلات بانکی واحدهای تولیدی ازجمله اعتبار اسنادی داخلی سررسید شده و یا پرداخت شده از محل بانک کخ در شرایط مشکوک الوصول یا معوق خواهد شد با شده است و یا انواع تسهیلات بانکی و اقساط ریالی و انواع ضمانت نامه بانکی گمرکی به صورت اتوماتیک تا پایان شهریور ۱۴۰۵ در سیستم بانک مرکزی تمدید شد به نحوی که در سامانه بانک مرکزی از دریافت تسهیلات بانکی آنها جلوگیری بعمل نیاید و واحدهای تولیدی بتوانند از تمامی امکانات بانکی بهره‌مند شوند.