تاریخ : سه شنبه 21 بهمن 1404
کد 6756

عضو هیئت نمایندگان اتاق تبریز؛

لزوم تداوم تزریق تسهیلات و حمایت دولت از صنایع

یونس اکبرپور پایدار، عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تبریز در آیین افتتاح ۴۰۰ واحد صنعتی آذربایجان‌شرقی به حضور وزیر کشور، با اشاره به وضعیت زیرساخت‌های برق استان آذربایجان گفت: میزان درخواست برق در استان حدود پنچ هزار و ۵۰۰ مگاوات است که تاکنون حدود هزار و ۱۰۰ مگاوات از آن نهایی‌ و تعیین تکلیف شده است.
به  گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی تبریز، پایدار با بیان اینکه توسعه شبکه‌های انتقال انرژی نیازمند سرمایه‌گذاری‌های سنگین است، افزود: آذربایجان‌شرقی یکی از استان‌هایی است که در این زمینه اقدامات جدی انجام داده و در سفر رئیس‌جمهور، نیز به‌عنوان یکی از استان‌های دارای برنامه و اولویت‌دار مورد توجه قرار گرفت.
 
وی ادامه داد: توسعه زیرساخت‌های برق استان نیازمند تداوم حمایت‌ها و تزریق تسهیلات مالی است. تولیدکنندگان برای حفظ و افزایش ظرفیت تولید خود به سرمایه در گردش بیشتری نیاز دارند و با افزایش نرخ ارز، حجم سرمایه در گردش مورد نیاز نیز به‌طور طبیعی افزایش پیدا می‌کند.
 
پایدار با اشاره به چالش‌های پیش روی تولیدکنندگان تصریح کرد: یکی از مشکلات اصلی، تأمین منابع مالی متناسب با شرایط اقتصادی فعلی است. اگر هدف ما تحقق اهداف تولیدی و صنعتی کشور در سال آینده باشد، لازم است نگاه‌ها در این حوزه واقع‌بینانه‌تر و حمایتی‌تر شود.
 
وی تأکید کرد: آذربایجان‌شرقی ظرفیت‌های قابل توجهی در حوزه تولید و صنعت دارد که با تأمین منابع مالی، توسعه زیرساخت‌ها و حمایت هدفمند، می‌تواند بیش از گذشته در رشد اقتصادی کشور نقش‌آفرینی کند.