تاریخ : پنجشنبه 22 آبان 1404
کد 6414

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس در بیست و نهمین همایش ملی توسعه صادرات غیرنفتی در تبریز؛

مسئولان به‌جای تشویق، صادرکنندگان را تنبیه می‌کنند

رضا علیزاده، رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، در بیست و نهمین همایش ملی توسعه صادرات غیرنفتی در تبریز، با بیان اینکه مسئولان به‌جای تشویق، صادرکنندگان را تنبیه می‌کنند، گفت: هدف اصلی تحریم های ظالمانه کشورهای غربی، کاهش صادرات و تولید است و ما به جای اینکه صادرکنندگان را تشویق کنیم، متاسفانه بیشتر از گذشته برای آنها موانع ایجاد می‌کنیم.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی تبریز، علیزاده بر لزوم حل مشکلات و چالش های واحدهای تولیدی تاکید کرد و افزود: نمایندگان مجلس تلاش خود را می‌کنند تا موانع و محدودیت های داخلی برای صادرکنندگان را بردارند.
وی با بیان اینکه فعالان تولیدی در شرایط سخت و نابرابر در عرصه صادرات فعالیت می‌کنند، تصریح کرد: محدودیتها و تحریم های خارجی و داخلی که متاسفانه خودمان برای خودمان درست کرده‌ایم‌، مانع اصلی صادرات هستند.
علیزاده صادرات را عامل رشد اقتصادی، ایجاد رفاه و آرامش، رونق تولید و ایجاد اشتغال کشوری عنوان کرد و افزود: کشوری که صادرات می‌کند، رکود تورمی آن حل می‌شود و کشوری که صادرات نداشته باشد قادر به ادامه حیات خود نخواهد بود.
وی از عملکرد بانک‌مرکزی انتقاد کرد و ادامه داد: کجای دنیا، سه یا چهار نرخ برای ارز داریم؟ تعدد قیمت نرخ فقط عامل رانت، فساد و مشکلات است.