تاریخ : سه شنبه 28 مرداد 1404
کد 6127

بازدید هیئت تجاری یزد از واحدهای صنعتی آذربایجان‌شرقی

هیئت تجاری اتاق بازرگانی یزد، در جریان سفر خود به تبریز، از چند واحد تولیدی و صنعتی مستقر در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌شرقی بازدید کرده و با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های تولیدکنندگان این منطقه از نزدیک آشنا شدند.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی تبریز، سید یوسف حسینی، رئیس کمیسیون صادرات و مدیریت واردات اتاق بازرگانی تبریز در حاشیه این بازدید، هدف از سفر هیئت تجاری یزد را معرفی توانمندی واحدهای تولیدی آذربایجان‌شرقی عنوان کرد و گفت: ما باید توانمندی و پتانسیل واحدهای صنعتی استان را به فعالان اقتصادی استان‌های دیگر معرفی کنیم.
وی آذربایجان‌شرقی را پیشرو در صادرات کالا و تجهیزات غذایی و صنعتی به کشورهای خارجی دانست و افزود: تبریز به‌عنوان شهر اولین‌ها تاثیر بسزایی در صادرات محصولات مختلف به کشورهای منطقه را دارد.
غضنفر امیر جلیلی، نایب رئیس اتاق بازرگانی یزد، به اهمیت و توجه به صنایع هایتک در کشور تاکید کرد و گفت: واحدهای صنعتی تبریز همچون واحدهای صنعتی یزد، پیش‌رو هستند.
وی عامل ناترازی انرژی را تصمیمات نادرست چند دهه گذشته عنوان کرد و افزود: بحران کمبود آب و برق در یکی دو سال ایجاد نشده است که در عرض چند ماه و چند سال حل شود.
تقی خالقیه، عضو هیئت نمایندگان و رئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی یزد، به بهره‌مندی واحدهای صنعتی از به‌روزترین تکنولوژی دنیا در تولید محصولات خود تاکید کرد و گفت: متاسفانه در برخی از بخش‌های تولید محصولات و تجهیزات صنعتی، شاهد استفاده از ماشین‌آلات فرسوده هستیم.
وی بر لزوم تعامل و همکاری اتاق‌های بازرگانی تبریز و یزد تاکید کرد و افزود: اتاق های بازرگانی سراسر کشور در راستای پیشبرد اهداف اقتصادی و صنعتی خود باید تعامل و هم‌افزایی داشته باشند.
محمد سپهر، دبیر اتاق بازرگانی یزد نیز در حاشیه این بازدید، با بیان اینکه صنایع آذربایجان‌شرقی متناسب با اقلیم و شرایط جغرافیایی این منطقه هستند، ادامه داد: متاسفانه در یزد صنایع آب‌بر زیادی وجود دارد که متناسب با شرایط جغرافیایی آن منطقه ساخته نشده‌اند.
وی از حضور چندین شرکت تولید صنایع غذایی یزد در بیست و ششمین نمایشگاه صنایع غذایی تبریز خبر داد و گفت: حدود ۱۰۰ واحد تولیدی صنایع غذایی در یزد فعالیت می‌کنند.
مسلم فلاح‌زاده مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی یزد در جریان این بازدید، آذربایجان‌شرقی را استانی پیشرو در حوزه صنعت و تجارت دانست و گفت: امیدواریم اعضای اتاق بازرگانی یزد با فعالان اقتصادی تبریز کنسرسیومی در راستای حل مشکلات صادراتی تشکیل دهند.
وی با بیان اینکه یزد با دارا بودن بیش از سه هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی جزء استان های صنعتی کشور است، افزود: واحدهای تولیدی صنعتی، پلیمری، سلولزی، شیمیایی و غذایی در ۳۱ شهرک صنعتی یزد مشغول به فعالیت هستند.
گفتنی است، در جریان این بازدید از دو واحد تک‌دانه مرند و تبریز‌پک بازدید به‌عمل آمد.
 
 
 

 
آلبوم تصاویر بازدید هیئت تجاری اتاق یزد از واحدهای تولیدی آذربایجان شرقی